LEXXUS IDEÁLNY OBCHODNÝ PRIESTOR NA PRÍZEMÍ NOVOSTAVBY S PARKOVANÍM

Nobelova, Bratislava-Nové Mesto, okres Bratislava III, Bratislavský kraj [SK]

240 000 €

146.00 m² (1 643.84 €/m²)

Aktualizácia: 27.6.2024 14:00 Základné informácie


  • ID: BYT1237532
  • Typ: Predaj
  • Druh: Obchodné priestory
  • Cena: 240 000 €
  • Cena/m²: 1 643.84 €/m²
  • Plocha: 146.00 m²
  • Zastavané: neuvedené
  • Pozemok: neuvedené
  • Stav: neuvedené

Lokalita


  • Ulica: Nobelova
  • Obec /mesto/: Bratislava-Nové Mesto
  • Okres: okres Bratislava III
  • Kraj: Bratislavský kraj
  • Štát: Slovensko

Text inzerátu


Na predaj, komerčný priestor v dynamicky sa rozvíjajúcej rezidenčnej oblasti, v novostavbe na ulici Nobelova, Bratislava III – Nové Mesto.
Kompaktný a [b]plne klimatizovaný priestor s príjemnou výmerou 146m2, s vybavením nevynímajúc sociálne zázemie[/b] (sprchy, šatne, toalety .. ) kde nechýba aj recepcia, sa nachádza na prízemí bytového domu s perfektnou dostupnosťou z bytového komplexu ako aj z celej lokality.
Hustota obyvateľov v obytnej zóne Nobelova vytvára ideálne miesto na rozvoj podnikania predovšetkým v oblasti služieb klientom. Kľúčom k podnikateľskému úspechu je získanie vhodných obchodných priestorov. Novému vlastníkovi ponúka predmetný obchodný priestor aj možnosť jeho rozdelenia, čo otvára cestu k menším prevádzkam služieb a obchodu, ako napríklad wellness, kaderníctvo či večierka. Zároveň je možnosť priestor ponechať v jeho súčasnej veľkosti a vytvoriť tak priestor, vhodný napríklad aj pre potraviny či lekáreň.
Potenciálnu klientelu však nebudú tvoriť len obyvatelia projektu Nobelova, kde sa nachádza celkovo 300 bytov, ale prakticky všetci ľudia bývajúci či pracujúci v tejto lokalite, pretože vďaka jej kompaktnosti sa z do predmetnej prevádzky dostanete z ktoréhokoľvek kúta Nobelovej za menej ako 5 minút chôdze.
Jedným z ďalších pozitívnych dôvodov, na kúpu komerčného priestoru, je dostupné parkovanie až 5 parkovacích miest, ktoré si môže záujemca dokúpiť a navyše ťažiť z komfortného umiestnenia parkovania priamo pri svojej prevádzke či za elektricky ovládanou rampou.
Silnou stránkou lokality je jej dopravná dostupnosť. Ako spojnica medzi dôležitými dopravnými tepnami Račianskou a Vajnorskou ulicou vždy ponúka alternatívnu trasu a do centra či na obchvat sa vodiči dostanú aj v špičke za komfortných 10-15 minút. Klienti, ktorí uprednostnia cestovanie hromadnou dopravou, môžu využiť autobus so zastávkou priamo pri dome alebo električku, ktorá je vzdialená len 7 minút chôdze. V pešej dochôdznosti je tiež vlaková stanica Vinohrady.
Rezidenčná oblasť je na skok do lesov Malých Karpát, ktoré ponúkajú vynikajúce možnosti pre rodinné výlety, turistiku či cyklotúry. Oddychový areál Kuchajda, nákupné centrum Polus, plaváreň Pasienky či štadión Ondreja Nepelu sú vzdialené len 5-7 minút autom.
Cena je uvedená bez DPH pre platcu DPH.
Celkovo ponúka oblasť Nobelova príjemné bývanie a teda aj veľa spokojných zákazníkov...
TOPPONUKA

Mapa lokality (môže byť orientačná)


Kontakt na inzerenta Všetky naše inzeráty


LEXXUS, a.s.
Realitná kancelária
Miletičova 5, 82108 Bratislava
 0911988000
 02-54645363
 info@lexxus.sk

Reality podľa typu

Reality podľa kategórie

(všetky) Najnovšie inzeráty na predaj

2 izbový byt na predaj

Miloslavov
161 000 €

3 izbový byt na predaj

Trnava
144 000 €

Rodinný dom na predaj

Muráň
95 000 €

2 izbový byt na predaj

Zvolen
124 000 €

Rekreačný pozemok na predaj

Zvolenská Slatina
10 €

Komerčná zóna na predaj

Zvolenská Slatina
25 €

Skladové objekty na predaj

Zvolen
350 000 €

Skladové objekty na predaj

Dobrá Niva
149 000 €